Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sadakataşı Derneğinden Suriyelilere Yardım Eli
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sadakataşı Derneğinden Suriyelilere Yardım Eli

Gündem

Sadakataşı Derneği Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesindeki Suriyeli ailelere yardım eli uzattı.

Merkezi İstanbul Umraniye’de bulunan Sadakataşı Derneği Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine göç eden Suriyeli ailelere yardım eli uzattı.

Dağıtılan 117 gıda kolilerinde bol un, yağ, bulgur ve makarna gibi temel gıda maddeleri bulunuyor. Bu yardımdan 1250 kişinin istafade ettiği tahmin ediliyor. Dağıtımda Sadakataşı Derneği Başkan Yardımcısı Cevdet Hasbal, Sadakataşı Derneği gönüllüleri Ekrem Doğan ve Eyüp ÖZBUDAK görev aldılar. Gıdalar Şanlıurfa’da satın alınarak Ceylanpınar’a getirildi ve dernek yetkililerinin önceden tespit ettikleri Suriyelilerin kaldığı evleri ziyaret ederek yardımlar evlerinde kendilerine teslim etti. Dernek yetkililer ayrıca evlerde Suriyeli yaralıları, hastaları ve çocukları da ziyaret ederek teselli etmeye çalıştılar.

Sadakataşı Derneği Başkan Yardımcısı Cevdet Hasbal “şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada Suriyeli kardeşlerimizin yanında olacaklarını, onların dertleriyle dertleneceklerini” kaydetti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.