Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Rızvan Rızvanoğlu silahla öldü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Rızvan Rızvanoğlu silahla öldü

Gündem

Şanlıurfa Organize Besi Sanayi Bölgesi Başkanı 80 yaşındaki Rızvan Rızvanoğlu ile birlikte yaşadığı Fahriye Arslan evlerinde tabancayla öldürülmüş olarak bulundu.

Olay, sabah saatlerinde İmam Bakır Mahallesi 684'üncü Sokak'ta bulunan Rızvan Rızvanoğlu'na ait tripleks evde meydana geldi. Sabah saatlerinde evden silah sesleri duyulduğu ihbarı alan polis olay yerine geldi. Fahriye Arslan ölü olarak ulunurken Rızvan Rızvanoğlu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Ambulans ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine götürülen Rızvanoğlu, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yakınları hastane önüne akın ederken, evinin içerisinde polis inceleme yaptı.



Türkücü İbrahim Tatlıses'in akrabası olan Organize Besi Sanayi Bölgesi Başkanı Rızvan Rızvanoğlu'nun, Fahriye Arslan ile yakın bir zamanda dini nikahla birlikte yaşamaya başladığı belirtildi. Bazı yakınları olayda yaşamını yitiren Fahriye Arslan'ın 80 yaşındaki Rızvanoğlu'nun 6'inci eşi olduğunu ileri sürdü.

Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.
www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.