Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Resul Yılmaz Öğrencilerle Temizlik Yaptı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Resul Yılmaz Öğrencilerle Temizlik Yaptı

Gündem

Türk Telekom Lisesince başlatılan ‘Temiz Çevre Temiz Toplum’ kampanyasında Belediye Başkanı Resul Yılmaz, öğrencilerle çevre temizliği yaptı.


Viranşehir karayolundaki piknik alanı olarak kullanılan Belediye fidanlığında eldiven takıp eline poşet alan Belediye Başkanı Yılmaz, öğrencilerle birlikte yaklaşık bir saat yerlerde bulunan atık maddeleri topladı.
Temizlik kampanyasından dolayı okul idarecilerine ve öğrencilere teşekkür eden Belediye Başkanı Yılmaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Türk Telekom Lisesi idarecileri ve öğrencileri daha temiz bir çevreye dikkat çekmek çevre temizliğinde farkındalık oluşturmak amacıyla başlattıkları kampanyaya sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte katıldık. Kendilerine teşekkür ediyorum.”
Çalışmaların ardından Belediye fidanlığında öğrencilere ikramda bulunan Başkan Yılmaz, öğrencilere ilçede devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını anlattı. Öğrencilerin kentle ve belediye çalışmalarıyla ilgili görüşlerini aldı, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.