Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Resmi Gazete, sürenin uzatıldığını yazdı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Resmi Gazete, sürenin uzatıldığını yazdı

Gündem

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından sürdürülen ve 31 ekim 2018 çarşamba (bugün) sona ermesi beklenen imar barışı ile ilgili flaş gelime yaşandı. Yapı Kayıt Belgesi başvuru süresinin 31 Aralık tarihine kadar uzatılmasına ilişkin karar Resmi Gazete’ de yayımlandı.

O SÜRE UZATILDI
İmar Barışı olarak adlandırılan Yapı Kayıt Belgesi başvuru süresinin 31 Aralık tarihine kadar uzatılmasına ilişkin karar Resmi Gazete’ de yayımlandı.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygulamaya konulan "İmar Barışı" düzenlemesinde başvuru süresinin 31 Aralık'a kadar uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan 31.12.2017 Tarihinden önce yapılmış ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı yapılar için Yapı Kayıt Belgesi başvuru süresinin 31.12.2018 tarihine kadar uzatılmasına, 3194 Sayılı İmar Kanununu geçici 16 ncı maddesi gereğince karar verilmiştir denilmektedir. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (2)

Adrian Bayford 6 Yıl Önce

Merhaba Bir krediye ihtiyacın var mı? % 2 faiz oranıyla kredi veriyoruz, daha fazla detay için bizimle iletişime geçin (adribay0008@gmail.com)

Adrian Bayford 3 Yıl Önce

Güzel gün Tüm amaçlar için krediye mi ihtiyacınız var? Mali bir sorununuz mu var? Bridge Finance, müşterilere uygun faiz oranıyla finansal hizmetler sağlayarak garanti altına alınmıştır. Kredilerimiz basit ve hızlıdır. İhtiyacınız olan krediyi almak için bugün bizimle iletişime geçin. Bütçenizdeki% 2 faiz oranıyla herhangi bir bütçeyi eşleştirebiliriz. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen şimdi iletişime geçin (bridgecoparate@gmail.com)

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.