Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Rasulayn’da sivillere alçak saldırı!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Rasulayn’da sivillere alçak saldırı!

Gündem

Suriye'nin kuzey bölgesinde barış pınarı hareketi ile terörden temizlenen ilçelerden birisi olan Rasulayn’da Terör örgütü PKK/YPG insanlık dışı saldırılarına devam ediyor.

Terör örgütü PKK/YPG Terör örgütü Rasulayn’da sivillerin bulunduğu bölgeye bombalı saldırıda bulundu. saldırı sonrasında bir çok kişinin yaralandığı öğrenildi.
Konu ile ilgili olarak Milli Savunma Bakanlığı, ''Terör örgütü PKK/YPG insanlık dışı saldırılarına devam ediyor. Bebek katilleri bu kez de Rasulayn’daki pazar yerine düzenledikleri bombalı saldırı ile ilk belirlemelere göre 8 masum sivili yaraladı.'' açıklamasında bulundu.

Bakanlığın resm sosyal medya hesabı olan Twitter hesabından yapılan açıklamada, terör örgütünün insanlık dışı saldırılarına devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, "Bebek katilleri bu kez de Rasulayn'daki pazar yerine düzenledikleri bombalı saldırıyla ilk belirlemelere göre 8 masum sivili yaraladı." ifadesi yer aldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.