Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Rasulayn'da patlama meydana geldi! Urfa Valiliği açıklama yaptı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Rasulayn'da patlama meydana geldi! Urfa Valiliği açıklama yaptı

Gündem

Türkiye'nin barış pınarı hareketi ile terörden temizlediği Suriye'nin Rasulayn kentinde PKK/KCK-PYD/YPG’li teröristlerce bir dükkan'a el yapımı patlayıvıyla saldırı yapıldı.

Rasulayn'da Meydana Gelen Patlamalara İlişkin Basın Açıklaması Şanlıurfa valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:
"03.02.2021 tarihinde, saat 14.00 sıralarında Rasulayn İlçe merkezinde bir dükkânda el yapımı patlayıcının (EYP) PKK/KCK-PYD/YPG’li teröristlerce patlatılması sonucu yaralanan (1) kişi Rasulayn Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Patlamayı müteakip Rasulayn ilçe merkezinde başka bir dükkânda ikinci bir patlama meydana gelmiş olup, patlamada her hangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmamıştır.
Valiliğimiz koordinasyonunda danışmanlık hizmeti verilen yerel kolluk birimlerince adli makamlarla gerekli koordinasyon sağlanarak olaylara ilişkin tahkikata başlanmıştır. 
Masum Suriyeli sivil vatandaşları hedef alan hain saldırıları gerçekleştiren PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünü lanetliyor, alçak saldırıda yaralanan vatandaşa Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyoruz. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. "


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.