Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
PTT 175 yaşında
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

PTT 175 yaşında

Gündem

PTT Başmüdürü Hüseyin Öztürk, PTT'nin kuruluşunun 175. yıldönümü dolayısıyla Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak'ı ziyaret etti.

Vali Ömer Faruk Koçak, PTT’nin kuruluşunun 175. yıldönümü dolayısıyla PTT Mardin Başmüdürü Hüseyin Öztürk ve beraberindeki birim müdürlerini makamında kabul etti.

PTT’nin özverili çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Türkiye’deki en köklü kuruluşlar arasında yer aldığını hatırlatan Vali Koçak, “Posta Telefon ve Telgraf kökü Osmanlıya dayanan daha sonra değişerek, gelişerek kendini yenileyen köklü bir kurumdur. Telefon ayrıldı, PTT de kendini geliştirerek bankacılık hizmetleri dâhil birçok hizmeti verir hale geldi. Bu sektör dünyadaki ve teknolojideki gelişmeleri en hızlı takip eden sektördür. Memleketimizin posta ve türevleriyle ilgili bu tür hizmetleri gayet başarılı bir şekilde yürüttüğünü düşünüyorum. Nice 175 yıllara çalışmalarınızın başarıyla devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.

Vali Koçak’a çalışmaları hakkında bilgi veren Başmüdür Öztürk, “Kuruluşumuz 38 bin çalışanıyla, 5 bin işyeri ve 311 farklı işlemle hizmet vermektedir. Hizmetlerimizi Posta, Kargo Kurye ve PTT Bank İşlemleri oluşturmakta ve bu hizmet yelpazemiz daha da genişlemektedir. Mardin’de 215 çalışanımız, 35 iş yerimiz bulunmaktadır. Bunlardan 1 merkez ve 7 şubemiz Mardin merkezde, diğerleri ise ilçelerimizde hizmet vermektedir.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.