Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Polisler araca arkadan çarpıp sürücüsünü darp etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Polisler araca arkadan çarpıp sürücüsünü darp etti

Gündem

Çelik kuvvet polislerini taşıyan aracın seyir halinde olan araca arkadan çarpması sonucu çıkan tartışmada, çevik kuvvet polisleri sürücüyü darp etti. arasında çıkan tartışma, polislerin sürücüyü kavgaya, tartışma yaşandı.

Çelik kuvvet polislerini taşıyan araç, Cumhuriyet caddesinde seyir halinde olan Ercan isimli şahsın yönetimindeki araca, saat 18.00 sıralarında arkadan çarpması sonucu, Polis aracını kullanan çevik kuvvet polisi ile sürücü arasında tartışma yaşandı.

 

Edinilen bilgiye göre, meydana gelen kazanın ardından aracından inen Ercan isimli sürücü şahıs ile çevik kuvvet polisleri arasında tartışma yaşandı.

 

Yaşanan tartışmadan hemen sonra olay yerine gelen 10’a yakın çevik kuvvet polisi, sürücü Ercan ile yanındaki arkadaşlarını darp ettikten sonra emniyete götürdükler. Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan kalabalık, sürücü Ercan’ı alarak ticari taksi ile Tatvan devlet hastanesine götürdü.

 

Olaya tepki gösteren Sürücü Ercan’ın arkadaş ve yakınları Tatvan İlçe Emniyet binasının önünde toplandı. Tepkilerin artması üzerine emniyet binası önüne zırhlı araçlar ve TOMA sevk edildi.

 

Olayın görgü tanıklarından ismini vermek istemeyen bir vatandaş, polislerin Ercan’ı cop ile dövdüklerini ileri sürdü. (Menderes Beysülen-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.