Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Polisin gözü önünde kuyumcu soygunu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Polisin gözü önünde kuyumcu soygunu

Gündem

Karakolla neredeyse bitişik olan kuyumcu dükkânının soyulması sonrası tepki gösteren esnaf, "polis uyuyor mu?" diyerek olaya tepki gösterdi.

Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesi Ofis semti Ekinciler Caddesi üzerinde bulunan ve karakola 25 metre mesafede bulunan kuyumcu, bu sabah saat 03. 30 sıralarında elektriğin gitmesini fırsat bilen hırsızlar tarafından soyuldu.

Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ile neredeyse komşu olacak kadar yakın olduğu halde Kuyumcu dükkânının hiçbir engel ile karşılaşılmadan soyulmuş olması ise dikkatlerden kaçmadı.

Birçok işyerini barındıran ve karakola 25 metre mesafede bulunasına rağmen rahatça soyulabilen Kuyumcu dükkânının da içinde bulunduğu pasaj esnafı, yaşanan durum karşısında tepki göstererek, bir “Tüm bunlar yaşanırken polis ne yapıyordu? Polis, yatıyor mu?” diyerek sitem etti.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.(M. Sıddık Bilge-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.