Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Polis saldırısı sonrası geniş çaplı operasyon
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Polis saldırısı sonrası geniş çaplı operasyon

Gündem

Diyarbakır'da iki grup arasında çıkan kavgaya müdahale etmek isteyen polise silahla saldıran saldırganlar ile olay yerine gelen polisler arasında ara sokaklarda kovalamaca yaşandı.

Bu gün akşam saatlerinde Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik semti 55. Sokakta iki grup arasında çıkan silahlı kavgaya müdahale etmek için bölgeye gelen polis ekiplerine dağılan gruplardan biri tarafından kimliği belirsiz kişilerce silahlarla ateş edildi.

Saldırı sonrası Ramazan Çakar isimli polis yaralandı. Saldırganlar ise ara sokaklarda kaçarak izlerini kaybettirdiler. Yaralanan polis Ramazan Çakar ise olay yerine gelen ambulans ile Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampusü'ne kaldırıldı. İlk tedavisi burada yapılan yaralı polis daha sonra Dicle Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay üzerine bölgeye gelen çok sayıda polis, kavgadan sonra polise silahla ateş ederek bölgeden kaçan saldırganları bulmak için geniş çaplı arama çalışması başlattı.

Arama tarama çalışmaları dedektör köpekler eşliğinde yapılarak saldırganların gitmesi muhtemel sokaklarda saatlerce devam etti. Ayrıca silahın hangi taraftan geldiği ve kimin tarafından da sıkıldığını tespit etmeye yönelik çalışmaların başlatıldığı belirtildi.

Konu ile ilgili olarak kısa bir açıklamada bulunan Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, silahlı saldırı sonucu 1 polisin yaralandığını belirterek, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi.

Saldırıda yaralanan Ramazan Çakar’ın ise ameliyata alındığı öğrenildi. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.