Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Polis ruhsatsız motosiklete el koydu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Polis ruhsatsız motosiklete el koydu

Gündem

Çok süratli gittiği için mahalleliyi rahatsız eden ruhsatsız motosiklet polisler tarafından yakalanarak otoparka çekildiği sırada arbede yaşandı.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Harrankapı caddesinde çok süratli motor süren bir şahıs, mahalleli tarafından polise şikâyet edildi. Şikâyet edilen adrese gelen polis ekipleri, söz konusu motor sahibinin ruhsat ve ehliyetini istedi.

Polis, evrakları olmadığı anlaşılan şahsa ceza yazmak isteyince motor sahibi ile polis arasında kısa süreli bir arbede yaşandı.

Arbedeye motosiklet sahibinin ailesinin karışmasının ardından olayın büyümesinden endişe duyan polis ekipleri, olay yerine takviye ekipler çağırdı. Olay yerine ekipler, tarafları yatıştırdı.

Evrakları olmadığı anlaşılan motosiklet sahibine ceza yazıldı. Motosiklet de olay yerine gelen çekici ile otoparka çekildi. (Mustafa Gül-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.