Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'da PKK’nin gençlik yapılanması sorumlusu yakalandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'da PKK’nin gençlik yapılanması sorumlusu yakalandı

Gündem

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yapılan operasyonda PKK’nin Şanlıurfa gençlik sorumlusunun yakalandı. Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yapılan operasyon ile yakalanan 2 kişiden birinin PKK’nin Şanlıurfa gençlik sorumlusu olduğu iddia edildi.



Edinilen bilgilere göre, Viranşehir ilçesinde bir ihbarı değerlendiren polis, Diyarbakır-Viranşehir yolunun 22. kilometresinde seyir halindeki bir aracı durdurdu. Aracın içinde yakalan iki şahsın üzerinde eylem talimatları ve örgütsel bilgilerin yakalandığı ileri sürüldü. Flaş belek içinde yakalanan talimatlarda resmi kurumlara saldırı emrinin yer aldığı ve patlayıcı transferinin (Suriye’den Nusaybin’e gönderme) talep edildiği iddia edildi.

Yakalan şahıslardan O. ǒnin aslen Batmanlı olduğu ve Şanlıurfa’nın PKK gençlik sorumlusu olduğu iddia edildi. Yakalanan M. S. isimli diğer şahsın ise Viranşehir nüfusuna kayıtlı olup O. ǒye kuryelik yaptığı ileri sürüldü.

Şanlıurfa Emniyetinde yapılan işlem ve sorgudan sonra yakalanan kişilerin Viranşehir adliyesine sevk edildiği belirtildi. (Sabri Acet - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.