Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
PKK'liler pazar esnafını bıçaklarla tehdit etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

PKK'liler pazar esnafını bıçaklarla tehdit etti

Gündem

Kobani'deki çatışmaları bahane ederek Diyarbakır'da zorla boykot yapmak isteyen PKK'liler, boykota katılmayan esnafları bıçaklarla tehdit ettiler.

 Suriye Kürdistanı’nda yaşanan savaşı ve Kobani’yi bahane ederek Diyarbakır’da iş bırakma, kepenk kapatma ve eğitimi engelleme eylemleriyle halkı boykot etmeye çağıran PKK/HDP’liler, boykota uymayan esnaf ve öğrencileri tehdit ederek boykota uymaya zorluyor.

Bağlar ilçesinde bulunan bir halk pazarına giden PKK’liler, sözde boykota katılmayan pazar esnafını bıçaklarla tehdit etti.

Kurban Bayramı’na 2 gün kala halka dayatılan boykotu haksızlık ve büyük bir zulüm olarak değerlendiren pazar esnafı, kendilerine hakaret eden ve zorla iş yerlerini kapatmalarını isteyen PKK’lilerin yaptıklarının gayri insani ve ahlaksızlık olduğunu belirterek dayatmaya tepki gösterdi.

Bazı öğrenci velileri ise, bu güne kadar öğretmen olduklarını zan ettikleri bazı kişilerin ‘Bugün okul yok.’ diyerek, çocuklarını okuldan geri gönderdiklerini belirterek yaşadıkarına tepki gösterdi.

Ayrıca, bazı caddelerde toplanan PKK’li grupların, PKK lehine sloganlar atarak taşkınlık çıkarmaya çalışmaları dikkatlerden kaçmadı. (Hamza Adiyaman-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.