Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
PKK Saldırıları Urfa STK'ları tarafından kınandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

PKK Saldırıları Urfa STK'ları tarafından kınandı

Gündem

PKK'nin müteddeyyin şahıslara yönelik saldırılara tepkiler gelmeye devam ediyor. İnsani Yardım Platformu, düzenlediği basın açıklamasında bölgeyi tekrar kaosa sürükleyecek her eylemi kınadıklarını belirtti.

Bölgede PKK tarafından yaşanan saldırılara tepkiler gelmeye devam ediyor. İnsani Yardım Platformu adına açıklamayı okuyan Osman Gerem, yaşanacak kaosun ülkeye fayda getirmeyeceğini belirterek kaosa sürükleyecek her eylemi kınadıklarını belirtti.
Son günlerde bölgemizde huzuru ve çözüm sürecini baltalamaya yönelik olayların yaşandığına dikkat çeken Gerem, Bölge halkı olarak ekonomik, kültürel ve sosyal anlamda geri kalmamıza sebep olan bu olayların çözüm sürecinin başlaması ile geride kaldığı bir dönemde işin taşeronluğunu üstlenmiş grupların tekrar sahneye çıktığına dikkat çekti.


1984'ten bu yana Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde halkı birbirine düşürmeye ve ayrıştırmaya yönelik meydana gelen olaylarda yaşamını yitirenlerin yine bu memleketin evlatları olduğunu belirten Gerem "Özellikle son günlerde Mustazaflar Cemiyetine yapılan saldırılar ile bölgenin dinamikleri karşı karşıya getirilmeye çalışılmaktadır. Bölgeyi tekrar kaosa sürükleyecek her eylemi kınıyoruz. Herkesi itidale davet ediyoruz. Kamplaşmanın Mustazafları bu kirli oyunun içine çekmenin ülkeye faydası olmayacaktır."
diye konuştu.
 

Gerem, son olarak piknik bahanesiyle dağa kaçırılan çocuklara da değinerek, bu çocukların en kısa zamanda ailelerinin yanına dönmesini bekeldiklerini söyledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.