Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
PKK propagandasına gözaltı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

PKK propagandasına gözaltı

Gündem

Mardin'in Nusaybin ilçesinde internet sitesi üzerinden PKK propagandası yaptığı iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’liler tarafından kazılan hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması için ilan edilen sokağa çıkma yasağı sürürken ilçe merkezlerinden şiddetli patlama ve silah sesleri geliyor. İki ateş arasında kalan halk ise büyük mağduriyet yaşıyor. Çatışmalar sebebiyle onlarca aileye evlerini terk etmek zorunda kaldı.

Halk olarak büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirten Mehmet E, şunları söyledi; “Halk epey eziyet çekti. Bir an önce bu sıkıntıların ortadan kaldırılmasını istiyoruz. Halk huzur istiyor. Yeter artık diyoruz. Bu olaydan en çok sivil halk zarar görüyor. Esnaf olarak kan ağlıyoruz. Benim ödemem vardı gittim borç alıp ödemelerimi yaptım. İnşallah bir an önce bu olaylar son bulur.”

Öte yandan ilçede internet sitesi ve sosyal medya üzerinden PKK propagandası yaptığı iddia edilen Z. K ise gözaltına alındı. Polis ekiplerince gözaltına alınan Z. K, ifadesi alınmak üzere TEM Şubesine götürüldüğü öğrenildi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.