Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
PKK baz istasyonunu yaktı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

PKK baz istasyonunu yaktı

Gündem

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde PKK tarafından baz istasyonuna saldırı düzenlenmesi nedeniyle bazı yerlerde telefon şebekeleri kesildi.

Çınar ilçesine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta yer alan Yuvacık Mahallesinde bulunan 2 farklı şirkete ait baz istasyonu, PKK’liler tarafından yapılan saldırı nedeniyle büyük çapta hasar gördü.

Baz istasyonlarını kullanılmaz hale getiren PKK'lilerin daha sonra baz istasyonlarına yaklaşık 50 metre uzaklıkta bulunan 100 yıllık dut ağacını da ateşe verdi. Yangında zarar gören 100 yaşındaki ağaç esen rüzgar nedeniyle kırılarak büyük zarar gördü.

İsmini vermek istemeyen bir köylü yapılan bu saldırıya anlam veremediklerini ifade ederek en büyük zararı kendilerinin gördüklerini belirtti. Baz istasyonuna yapılan saldırı nedeniyle telefon şebekelerinin çekmediğini, bu nedenle büyük mağduriyet yaşadıklarını ifaden köylü, yanan 100 yaşındaki ağacın zarar görmesi hakkında ise, bir insan ölmüş gibi üzüldüğünü belirtti.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.