Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Peygamberler şehri festivale tepkili
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Peygamberler şehri festivale tepkili

Gündem

Bir içecek firmasının Peygamberler şehri Şanlıurfa'da Cuma günü düzenleyeceği festivale tepki gösteren STK'lar, konuyu vali ile görüşmeye hazırlanıyor.

 Bir içecek firması, Şanlıurfa’da Cuma günü müzik festivali düzenleyeceğini duyurdu. Peygamberler şehrinde düzenlenecek bu tür etkinliklerin gençliğin maneviyatını tahrip ettiğini savunan STK’lar ise duruma tepkili.

 Düzenlenecek müzik festivaline; Peygamber Sevdalıları Platformu, İnsani Hak ve Özgürlükler Platformu (İNHAP), İHH Şanlıurfa temsilciliği ve Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu gibi onlarca sivil toplum kuruluşundan tepki geldi. Konuyu Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ile görüşeceklerini kaydeden STK temsilcileri, bu tür etkinliklerin Peygamberler şehri Şanlıurfa’ya yakışmayacağını belirtip iptal edilmesi için talepte bulunacak. 

GAP Arena Stadyumu otoparkında gerçekleştirilecek olan festivalin, Müslümanların kutsal günü olan Cuma günü yapılmasını da manidar bulduklarını ifade eden STK temsilcileri, festival adı altında gençliğin maneviyatının bozulmak istendiğini belirtiyor. 

Öte yandan, STK’ların valilikle görüşmesinin ardından açıklama yapması bekleniyor.(Osman Gülebak-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.