Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Pek Yüce Gönülleri buluştu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Pek Yüce Gönülleri buluştu

Gündem

Harran Üniversitesi" Pek Yüce Gönüllüler Derneği" Harran Üniversitesi'nde Öğrenim Gören Bir Grup Öğrenciye Kahvaltı Verdi.

Başkanlığını Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr İbrahim Halil Mutlu'nun eşi Ezc. Fatma Mutlu'nun yaptığı, öğrencilere her konuda yardım etmeyi hedefleyen Pek Yüce Gönüllüler Derneğinin vermiş olduğu sabah kahvaltısına yaklaşık 100e yakın öğrenci katıldı.
Üniversitenin Balıklı göl Uygulama Otelinde gerçekleşen kahvaltıda Dernek Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu da katıldı.
Dernek Başkanı Ezc. Fatma Mutlu yaptığı açıklamada" ailelerinden uzak olan öğrencilerin kendi evlatları oldukları ifade eden Mutlu Dernek olarak imkânlar dâhilinde çeşitli kezler öğrencilerle bir araya geldiklerini, onların sorun ve problemlerini çözmeye çalıştıklarını ifade etti. Öğrencilere hayırsever kişilerin verecekleri burslarda aracılık ettiklerini ifade eden Mutlu hayırsever iş adamlarından öğrencilere destek beklediklerini de sözlerine ekledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.