Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Pek Yüce Derneğinden Öğrenciler Yararına Kermes
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Pek Yüce Derneğinden Öğrenciler Yararına Kermes

Gündem

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Pek Yüce Gönüllüler Derneği, öğrenciler yararına bir kermes düzenledi.


Başkanlığını Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu'nun eşi Eczacı Fatma Mutlu'nun yaptığı, öğrencilere her konuda yardım etmeyi hedefleyen Pek Yüce Gönüllüler Derneğinin, maddi durumu yetersiz olan öğrencilerin yararına düzenlediği kermes oldukça verimli geçti.
Üniversitenin Yenişehir yerleşkesinde gerçekleşen kermese, Dernek Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu, rektör yardımcıları, genel sekreter, idari kısım amirleri, çalışanlar ve öğrenciler katıldı.
Dernek Başkanı Ecz. Fatma Mutlu yaptığı açıklamada; ailelerinden uzak olan öğrencilerin kendi evlatları oldukları ifade ederek, dernek olarak imkanlar dahilinde çeşitli kezler öğrencilerle bir araya geldiklerini, onların sorun ve problemlerini çözmeye çalıştıklarını ifade etti. Öğrencilere hayırsever kişilerin verecekleri burslara da aracılık ettiklerini ifade eden Mutlu, hayırsever iş adamlarından maddi durumu iyi olmayan öğrencilere destek beklediklerini de sözlerine ekledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.