Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Pasaport ve ehliyet nüfus müdürlüklerinden verilecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Pasaport ve ehliyet nüfus müdürlüklerinden verilecek

Gündem

Ak Parti grup toplantısında konuşan Başbakan Davutoğlu, pasaport ve ehliyetin nüfus müdürlüklerinden alınabilmesine yönelik düzenleme yapılacağını belirtti.

HABER MRK – Hükümet pasaport ve sürücü belgesiyle ilgili olarak çok önemli bir karar aldı. AK Parti grup toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, yapılacak düzenlenmelerle pasaport ve ehliyetin nüfus müdürlüklerinden verileceğini açıkladı.

Pasaport ve sürücü belgelerinin seyahat belgesi olduğunu ifade eden Başbakan Davutoğlu, “Bunlar Emniyet Genel Müdürlüğünün işi değildir. Pasaport alacak olan bundan sonra Nüfus İşleri Genel Müdürlüğüne gidecek. Böylece sanki pasaportla yurtdışına çıkan her vatandaş, potansiyel suçluymuş gibi gidip emniyet kapılarında beklemeyecek. Bu çok temel bir değişikliktir. Bir zihniyet değişimini yansıtır.”diye konuştu. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.