Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Pandemiye Rağmen Şanlıurfa'dan Dışarıya Giden Tarım İşçisi Rekor Seviyede
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Pandemiye Rağmen Şanlıurfa'dan Dışarıya Giden Tarım İşçisi Rekor Seviyede

Gündem

Bu yıl Koronavirüs dolayısıyla tarım işçilerinin il dışına çıkması kısa bir süre önceye kadar izine bağlıydı. Dolayısıyla Şanlıurfa'dan başka illere giden tarım işçileri sayısı rekor seviyeye ulaştı.

Şanlıurfa'da işsiz ailelerin geçim kaynağı haline gelen mevsimlik tarım işçiliği Tüm dünyayı etkileyen pandemi hastalığına rağmen bu yıl rekor seviyeye ulaştı. tarım üretimine verilen katkıdan dolayı Şanlıurfalılara teşekkür eden Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli, Urfa'dan Türkiye'nin çeşitli illerine giden mevsimlik tarım işçi sayısının 160 olduğunu da açıkladı.

Bugün TİGEM Ceylanpınar Sulama Projesi açılışı programında konuşan Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli, tarım işçileri ile ilgili şunları söyledi: "Şanlıurfa sevgimizde özlemimiz de Başkadır Çünkü Şanlıurfa hem üreten bir şehir hem de 7 bölgeye gönderdiği mevsimlik tarım işçileri ile Türkiye tarımının sırtlamış emeğini de ekmeğini yiyen Aziz bir şehir covid-19 salgını süresince de tarım Orman İl müdürlüğümüzün verdiği izinle Türkiye'nin yedi bölgesi ne ekmek parası kazanmaya giden yaklaşık 160000 tarım işçisi Şanlıurfalı kardeşime kolaylıklar Hayırlı bol kazançlar diliyor" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.