Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Öz kızlarına tecavüz odası kurdular
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Öz kızlarına tecavüz odası kurdular

Gündem

Yok böyle plan! Çocuklarını nişanlandıran iki aile, vazgeçen kızı önce hocaya götürdü. İşe yaramayınca da iki genci aynı eve kapattı. Tecavüze direnen genç kız pencereden atlayıp jandarmaya sığındı. Aileden 9 kişi tutuklandı

 

Antalya'da iki ailenin akılalmaz gelin-güvey planı cezaevinde bitti. Akıllara durgunluk veren olay şöyle meydana geldi:
- Fethiye'nin Gökben Köyü'nde yaşayan T.G. (28), Ö.A.'yı (18) ailesinden istedi. Genç kızın ailesi de evliliğe onay verdi. İki genç 4 ay önce nişanlandı.
- Çift bu sürede birbirini tanırken iki aile de yakınlık kurdu. Ancak genç kız zaman kararından vazgeçti ve nişanlısından uzaklaşmaya başladı.
- Bu gelişme üzerine kızın annesiyle babası, damat adayının anne-babasıyla bir olup genç kızı bir hocaya götürüp getirmeye başladılar.
- Bu da işe yaramayınca aileler anlaşıp Ö.A.'yı hocaya götürecekleri vaadiyle kandırıp damadın halası H.C.'nin (58) evine götürdü.
- Aileler Ö.A.'yı nişanlısı T.G. ile birlikte odaya kilitledi. Damadın babası N.G. (58) ve diğer yakınları da evin çevresinden ayrılmadı.
- T.G., nişanlısı Ö.A.'yla zorla cinsel ilişkiye girmeye çalıştı. Genç kız bu sırada bir yolunu bulup evin penceresinden kaçarak kurtuldu ve bir yakınıyla birlikte Jandarmaya sığındı.
- Jandarma Ö.A nın verdiği ifadeler doğrultusunda damat T.G, babası N.G (58), halası H.C (58), damadın eniştesi H.G (40), damadın ağabeyi Y.G (33), damadın halasının oğlu Ç.C (34), damadın ablası S.G (35), ile kızın annesi S.A (43), kızın babası S.A (44) yı gözaltına alarak soruşturma başlattı.
- Aralarında zorla kaçırma ve alıkoyma suçundan şikayetçi olan Ö.A.'nın annesi ve babasının da olduğu 9 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: AKŞAM

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.