Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Otomobilin çarptığı imam hayatını kaybetti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Otomobilin çarptığı imam hayatını kaybetti

Gündem

Batman'da akşam namazını kıldırdıktan sonra evine giden imama plakası belirlenemeyen bir araç çarparak, olay yerinden kaçtı. İmam ambulansta hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti.

Akşam namazını kıldırdıktan sonra evine giden bir imama araç çarptı. İmam’a çarpan araç olay yerinden kaçtıktan sonra, en yakın karakola giderek teslim oldu. Kazazede imam ambulansla hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Enbiya camisinde kadrolu imamlık yapan 55 yaşındaki Celal Keskin, 3 aydan beri Gültepe Mahallesi Özalıcı Park Sitesi camisine atanmıştı. Keskin, akşam namazı kıldırdıktan sonra aynı semtteki evine giderken, Çocuk Esirgeme Kurumu yolu üzerinde siyah renkli bir otomobil çarptı.

Keskin’e çarpan araç sürücüsünün, olay yerinden hızla uzaklaşıp kaçtıktan sonra, en yakın karakola giderek teslim olduğu öğrenildi.

Olay yerinde ağır yaralanan Keskin, ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne götürülürken, yolda hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden imam Keskin’in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından, Boyacı köyünde defnedileceği belirtildi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.