Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Otogarın borcundan dolayı elektriği kesildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Otogarın borcundan dolayı elektriği kesildi

Gündem

MERSİN - Mersin Şehirler Arası Otobüs Terminali ödenmeyen elektrik borcundan dolayı elektrikleri kesildi.

Açıldığı günden bu yana çeşitli sorularla gündeme gelen Mersin Şehirler Arası Otobüs Terminali bu seferde elektrik borcundan dolayı kesilen elektriği ile gündeme geldi.

İşletici firma ile seyahat firmalarının kira fiyatlarından anlaşmazlığı nedeniyle otogara girmeyen firmalar yolcularını petrol istasyonları ve otogar civarındaki boş arsalardan alırken, otogarda yazıhane kiralayan diğer firmalarından elektrik borçlarından dolayı elektrikleri kesildi.

Otogarın işletme ihalesini alan Mersin Şimşek Group Yönetim Kurulu Başkanı Halit Şimşek, otogarda elektrik borçlarının ödenmemesi üzerine elektriğinin TEDAŞ tarafından kesildiğini belirtti.

"Eski otogarda bedavaya alışanlar yeni otogarda da elektrik ödemiyor" diyen Şimşek, "TEDAŞ’a abone olmuyorlar bizim abonemizden süzme saatle elektrik kullanıyorlar. 3 kişi dışında ödeyen yoktu biz borçlarından dolayı elektriklerini kestiğimizde 15 yazıhaneci hemen savcılığa koşup, mağduru oynayıp halka bilet kesemiyoruz diye bizi şikâyet ediyorlardı, ne hikmetse savcılıkta bunlara, elektrik açma kararı verdi. Hadi şimdi merak ediyorum TEDAŞ’ı da şikâyet etsinler. Atık bizde bunların yerine elektrik, su vs. borçlarını ödemekten bıktık otogarın komple elektrik abonesi bizde olduğu için ve bunlardan tahsil edemediğimiz için ödeme yapamıyoruz ve bu yüzden elektrikler kesildi.” dedi. (İLKHA) 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.