Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Oto hırsızlık şebekesine 6 ilde operasyon
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Oto hırsızlık şebekesine 6 ilde operasyon

Gündem

Mersin polisinin 6 ilde düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda, 8 adet oto hırsızlığı olayına karıştıkları iddia edilen 7 kişi yakalandı. Şüphelilerden 5'i tutuklandı. Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen projeli çalışma kapsamında, Mersin ve diğer illerde meydana gelen oto hırsızlığı olaylarının, oluşturulan bir suç örgütü tarafından gerçekleştirildiğinin belirlenmesi üzerine Mersin, Adana, Şanlıurfa, Gaziantep, Adıyaman ve Hatay'da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Mersin, Şanlıurfa ve ilçeleri ile Gaziantep'in İslahiye ilçesi ve Adana'da, yapılan eş zamanlı operasyonlarda, aralarında örgüt liderinin de bulunduğu toplam 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Şüphelilerin, toplam 8 adet oto hırsızlığı olayına karıştıkları ileri sürülürken
, devam eden çalışmalarda çalınan araçlardan 3'ü ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi. Yakalanan şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ise, 2 adet motor bloğu, 1 adet şanzıman, 1 adet gösterge saati, 4 adet araç elektronik aksamı, 1 adet airbag, 904 kök hint keneviri, 160 gram gubar esrar, 1 adet hassas terazi ve 2 adet oto teybi ele geçirildi.
"Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüte liderlik yapmak, örgüte üye olmak, örgüt adına birden fazla oto hırsızlığı gerçekleştirmek" iddiasıyla adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i tutuklanarak cezaevine konulurken, 1'i tutuksuz yargılanmak üzere, 1'i de Cumhuriyet Savcılığı'nca ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

İHA


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.