Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
OTO Galericilerin Taşınacakları yer belli oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

OTO Galericilerin Taşınacakları yer belli oldu

Gündem

Belediye Meclisi Mart Ayı 3. Birleşim Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Habib Arslan başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, kent merkezinde faaliyet gösteren oto galericiler sitesinin yeni yeri belirlendi. Oto galericilerin yeni adresi Akçakale-Evren Sanayi Sitesi arasındaki Çevreyolu’nun güney kısmı olarak kararlaştırdı.

Akçakale-Evren Sanayi Sitesi Çevreyolu’nda Tarihi Karar

Belediye Meclis üyeleri aldıkları bir diğer önemli kararla da Akçakale-Evren Sanayi Sitesi arasındaki Çevreyolu’nun imar sorunu çözdüler.

Akçakale-Evren Sanayi Sitesi arasındaki Çevreyolu’nun bir an önce hizmete girmesi için gayret gösteren Belediye Meclis Üyeleri ayrıca Karayolları Bölge Müdürlüğünü de kamulaştırma yükünden kurtarmış oldular. Alınan bu kararla Akçakale-Evren Sanayi Sitesi arasındaki Çevreyolunun kısa sürede hizmet girmesi bekleniliyor.

Alınan bu kararın oldukça önemli bir karar olduğunu dile getiren Belediye Başkan Vekili Habib Arslan bu sonuca varılmasında emeği geçen tüm belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

Plan ve Proje Müdürlüğü’nce Batıkent Mahallesi ve Çalışkanlar Köyünün arasında kalan çevreyolu kavşağına ait imar planı talebini ele alan Belediye Meclis Üyeleri konuyu görüşerek karara bağladı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.