Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Osmanlıcanın Dersi vermek için başvurdular
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Osmanlıcanın Dersi vermek için başvurdular

Gündem

Hayrat Vakfı Şanlıurfa Temsilcisi Faysal Vuran, Osmanlıca seçmeli dersine öğretmen vermek için Milli eğitim müdürlüğüne başvurdu.


Hayrat Vakfı Şanlıurfa Temsilcisi Faysal Vuran yapmış olduğu basın açıklamasında,
04 Nisan 2012 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Hayrat Vakfı arasında imzalanan Osmanlıca kursları protokolü çerçevesinde 370 Halk Eğitimi merkezinde 85 bine yakın kursiyer kaydolmuş, bunların yarısından fazlası sertifika almayı hak kazanmıştır.
2013 yılı itibari ile Milli Eğitim Bakanlığımız Osmanlı Türkçesi dersini seçmeli dersler arasına almış olup, bu dersin okullarda seçilmesi durumunda, Hayrat Vakfı olarak ihtiyaç duyulduğunda, Osmanlı Türkçesi derslerini verebilecek, yeterli öğretim elemanımız bulunmaktadır.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE KONU İLE İLGİLİ OLARAK DİLEKÇE VERİLDİ.

Hayrat vakfı Şanlıurfa temsilcisi Faysal Vuran, Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’yi makamında ziyaret ederek, seçmeli ders Osmanlıca ile ilgili olarak Osmanlı Türkçesi derslerini verebilecek yeterli miktarda öğretim elemanlarının bulunduğunu söyledi. Bu konu ile ilgili olarak resmi işlem yapılması için dilekçe ile müracaatta bulundu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.