Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Osmanlı ve Yenice Mahallelerine Değer Katacak Proje
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Osmanlı ve Yenice Mahallelerine Değer Katacak Proje

Gündem

İlçenin dört bir yanında büyük hızla devam eden çalışmaları takip eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Osmanlı ve Yenice Mahallelerine büyük değer katacak Kito Deresi park ve sosyal donatı çalışmalarını yerinde inceledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, geçen yıl temeli atılan ve ilk etapta spor kompleksi hizmete sunulan proje alanında, iki hafta önce başlayan ikinci etap çalışmalarını Başkan Yardımcısı Abdullah Toprak, Meclis Üyesi Murat Karadaş ve Muhtar Hamza Göktaş’la değerlendirdi.

Toplam 22 bin metrekarelik alandan oluşacak projenin, 12 bin metrekarelik yeşil alanda yapılacakları mahalle sakinleriyle birlikte kararlaştırdıklarını ve gelen taleplere göre uygulama yaptıklarını kaydeden Başkan Kuş, “İki hafta önce temelini atmış olduğumuz parkımızın yapım çalışmaları büyük hızla devam ediyor. İnşallah bir ay sonra yapımını tamamlayacağız ve bahar aylarında halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Bu parkımızı yaparken hem muhtarlarımızın hem de vatandaşlarımızın fikirlerine başvurduk. Onlar, parkımızda oyun alanları, fitness aletleri, kamelyalar, banklar, piknik masaları talep ettiler. Onların da planlamasını birlikte yaptık. İnşallah bahar aylarında burayı halkımızın hizmetine sunacağız. Parkımız, şimdiden bölge sakinlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Toplam 22 bin metrekare alanı kapsayan projede, kitap otağı, modern kapalı semt pazarı, spor kompleksi, çocuk oyun alanları ile sosyal donatılar yer alacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.