Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ORYANTİRİNG FEDARASYONU HARRAN ÜNİVERSİTESİ VE BÜYÜKŞEHİR'İ ZİYARET ETTİ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ORYANTİRİNG FEDARASYONU HARRAN ÜNİVERSİTESİ VE BÜYÜKŞEHİR'İ ZİYARET ETTİ

Gündem

Türkiye Oryantiring Federasyonu İl Temsilcileri Koordinasyon Başkanı Metin Antepüzümü, İl Temsilcileri Koordinasyon Kurul Üyesi Ziya Kadiroğlu, ve Şanlıurfa Oryantiring İl Temsilcisi Ahmet Akrep ve federasyon yetkilileri Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Ramazan Taşaltın'ı ve Harran Üniversitesi BESYO Müdürü Doç.Dr. İsmail Gökhan'ı ziyaret etti.

 

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette İller Arası Kordinasyon Başkanı Metin Antepüzümü , oryantiring sporunun yaygınlaştırılması ve tanıtılması amacıyla çalışmalar yapmak üzere burada bulunmaktayız.İlerleyen günlerde ''Gençlik Merkezleri''nde oryantiring sporu Şanlıurfa'da start alacak.Pilot il olarak 15 tane ilimizin arasında Şanlıurfa'da yer alıyor. Bu kapsamda hem üniversite gençliği hem de peygamberler diyarı diye adlandırılan Şanlıurfa'mızın gençlerine bu sporla tanıştıracağız.'' ifadelerini kullandı.
Oryantiring hakkında bilgi alan Rektör Prof.Dr.Ramazan Taşaltın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Oryantiring sporunu destekleyeceklerini ifade etti.
Türkiye Oryantiring Federasyonu İl Temsilcileri Koordinasyon Başkanı Metin Antepüzümü ve beraberindeki heyet son olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Kültür ve Spor İşler Daire Başkanı Ekrem Ayaz'ı ziyaret etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Kültür ve Spor Daire Başkanı Ekrem Ayaz, ilerleyen günlerde ilimizde yapılacak olan veya yapılması planlanan herhangi bir yarışta destek sözü vereceklerini belirtti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.