Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ortak Payda Derneği; 11 Nisan’a bizde karşıyız
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ortak Payda Derneği; 11 Nisan’a bizde karşıyız

Gündem

11 Nisan Stadının yıkılmasının ardından meydan ve AVM veya otel olarak projelendirme çalışmalarına Ortak Payda Derneğinden tepki geldi.

Şehir trafiğinin içinden çıkılmaz bir hal alacağı gerekçesi ile bir an önce meydan olarak tescil esilmesini isteyen dernek yazı açıklama yaptı.

İşte o açıklama; “Ortak Payda Derneği olarak uzun süredir gündem de olan 11 Nisan Meydanı'nın bir an önce Şanlıurfa'nın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda sonuçlandırılması gerektiğine inanıyoruz. ilimizde yapılması planlanan ve istihdam oluşturacak AVM ve diğer alışveriş komplekslerine karşı değiliz. Ancak bu tür kompleksler planlanırken kentin sosyal,ekonomik,trafik vb.. unsurları göz önünde bulundurulmalı yer seçimi doğru yapılmalıdır.

 

Ortak Payda Derneği Teknik APK Birimi olarak yaptığımız çalışma da bölgede otopark sorunu olduğu 11 Nisan Meydanına yapılacak bir AVM ve Kentsel Dönüşüm Kapsamında Eski Hal Pazarına yapılması düşünülen AVM'nin şehrin trafik problemini daha da arttıracağı ve otopark sorununu içinden çıkılmaz bir hale getireceğini düşünmekteyiz.

Sonuç olarak 11 Nisan Meydanı'nın Şanlıurfa Halkının ve ilgili STK'ların ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda kentin yapısına uygun bir projelendirme ile sonuçlandırılmasını beklemekteyiz” denildi..


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.