Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Orta Öğretime Geçiş Sınavına Urfa'dan kaç kişi katılacak?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Orta Öğretime Geçiş Sınavına Urfa'dan kaç kişi katılacak?

Gündem

28-29 Kasım 2013 tarihinde tüm Türkiye genelinde yapılacak olan Ortaöğretime Geçiş Sınavı ile ilgili ortaokul Müdürlerine bilgilendirme toplantısı düzenlendi.


Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda ikincisi düzenlenen bilgilendirme toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Alay, Murat Süngü, Osman Yavuz, Mehmet Vural, ortaokul müdürleri ve Müdür yardımcıları katıldı.
Ortaöğretime geçiş sınavı İl genelinde 428 okulda yapılacak olup sınavlara 8. Sınıfta okuyan toplam 44.560 öğrenci katılacaktır. Bu yapılacak sınavlarda il merkezinde toplam 5228 öğretmen görev alacak.
Bilgilendirme toplantısında Okul Müdürlerine yönelik bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, "Orta öğretime geçiş sistemimizde bakanlığımızın yeni ortaya koymuş olduğu düzenlemenin detaylarını bugün sizlerle paylaşacağız. Bu anlamda geçtiğimiz haftalarda Bakanımızın başkanlığında yapılan bir toplantıya katıldım. Orada bizlerle paylaşılan bilgileri sizlere aktaracağız" dedi.
İlci, okul müdürlerinden tüm öğrencilerin e-okul bilgilerinin kontrol edilerek eksik ya da yanlışlık olanları e-okul sistemi üzerinden düzeltilmesini istedi. İlci, ayrıca yeni sınav sistemi ile ilgili tereddütleri gidermek adına öğretmen, öğrenci ve öğrenci velileri ile bilgilendirme toplantıları yapılmasını ve ayrıca okul müdürleri ve sınavlarda görev alacak sınav görevlilerine gerekli bilgileri vermeleri ve yeni sınav sisteminin tanıtım videosunun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün internet sitesinin duyurular kısmına eklendiğini ve bu videonun diğer sunuların tüm sınavdaki görevliler tarafından izlenmesini istedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.