Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ EĞİTİM DE YÜKSELECEK
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ EĞİTİM DE YÜKSELECEK

Gündem

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, yeni eğitim öğretim döneminde açılışı yapılacak olan Organize Sanayi Bölgesindeki Özel Erkan Anadolu Teknik Meslek Lisesini ziyaret etti.

2 bin 400 öğrenci kapasiteli ve şu anda bin 200 öğrencisi bulunan okulu ziyaret eden Vali İzzettin Küçük; burada yaptığı açıklamada, okulun Şanlıurfa sanayisini güçlendireceğini, fabrikaların ihtiyaç duyduğu kalifiye insan gücünü sağlayacağını kaydetti.

Özel Erkan Anadolu Teknik Meslek Lisesinden mezun olanların iş bulma konusunda sıkıntı çekmeyeceğini belirten Vali İzzettin Küçük: “Okulumuz ve fabrikalarımız karşılıklı bir sinerji yaratacaktır. Şanlıurfa’da organize sanayi işine iddialı girmiştik. Bu okulda o iddialı yürüyüşün önemli adımlarından biri olacaktır. Böylesi bir önemli yatırımı gerçekleştirdikleri için Erkan Eğitim Kurumlarına da teşekkür ediyorum. Sahip oldukları tecrübe ve birikimlerini Şanlıurfa’da bu okulla icraya dökeceklerdir. Hem organize sanayimize hem de Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun” dedi.

Açıklamasının ardından 60 derslikli okulu gezen Vali İzzettin Küçük’e okulda verilecek eğitim branşları hakkında da bilgi verildi. Okulda 2015-2016 eğitim öğretim döneminde Elektrik-Elektronik, Tekstil Teknolojisi, Kimya Teknolojisi ve Makine Teknolojisi alanlarında eğitim verilecek.

Ayrıca özel okul olmasına karşın okulda eğitimler ücretsiz ve iş garantili olarak verilecek.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.