Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
"Önceliğimiz değerlerini bilen bir nesil yetiştirmektir"
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

"Önceliğimiz değerlerini bilen bir nesil yetiştirmektir"

Gündem

Eğitim Bir-Sen Batman Şubesi, yeni atanan Batman İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan'a "Hayırlı Olsun" ziyareti gerçekleştirdi.

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Ergin ve sendikanın yönetim kurulu üyeleri, Batman’a yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan'a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan'a hitaben bir konuşma yapan Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Ergin, "Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Burada bulunduğunuz süre içerisinde Batman'da eğitim adına yapılması gerekenler noktasında biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Çocuklarımızın geleceği adına yapılacak her türlü faaliyeti destekleyeceğiz. Bizim önceliğimiz çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları ve değerlerimizi bilen ve onlara sahip çıkan bir nesil olarak yetişmeleridir." dedi.
(İLKHA)
 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.