Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Okutan, yılın valisi seçildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Okutan, yılın valisi seçildi

Gündem

 sitesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği "YILIN EN İYİLERİ" halk oylaması sonuçlandı. Halkın oylamasına sunulan "Türkiye'nin En İyileri" başlıklı ankete, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan `Yılın Valisi` seçildi.

www.haber1.com anketinde Türkiye genelinde yılın başarılı kurum ve kişileri ankete konu olurken, www.memlekethaber.com 'de yerel ölçekteki kişiler ve kurumlar, okurların oylarıyla belirlendi. Bürokrat, belediye başkanı, siyaset, sanat ve spor dünyasının en`leri yaklaşık 1 ay süre ile "memlekethaber.com" adlı internet sitesi tarafından düzenlenen anketle belirlendi. Site ziyaretçilerinin oyları ile valiler kategorisinde Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ``Yılın Valisi`` seçildi. Ankete 14 bin 649 kişi katıldı. Oylama sonucunda Türkiye'nin kendi alanlarındaki en başarılı kişi ve kurumları "En İyi" olarak seçildi.

Düzenlenen anket sonuçları şöyle:

Haber1 ve Memlekethaber'de yapılan halkoylaması sonuçlarına göre sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün Çağlayan yılın bakanı seçilirken, Urfa Valisi Nuri Okutan yılın valisi, Muharrem Usta yılın işadamı, Habertürk yılın gazetesi, Habertürk yılın TV kanalı, Suzan Sabancı yılın işkadını, Denizbank yılın bankası, bank Asya yılın katılım bankası ödülüne layık bulundu.

Cengiz Cengiz / Sembol


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.