Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Okutan, Başarı ve Hizmet Ödülü'nünü Atalay'dan Aldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Okutan, Başarı ve Hizmet Ödülü'nünü Atalay'dan Aldı

Gündem

 

 Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Tüm Terör Mağduru ve Aileleri Güç Birliği Derneği’nce (TEMADER); layık görüldüğü 2010 başarı hizmet ödülünü Ankara’da düzenlenen törenle Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’dan aldı.

 

TEMADER’in Ankara’da düzenlediği 10. Kuruluş Yıl Dönümü ve 2010 başarı hizmet ödülü törenine Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, TRT Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Koyuncu, TEMADER Genel Başkanı Emekli Gazi Astsubay Ömer Bilgen, Ankara Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya ile şehit aileleri, gaziler, milletvekilleri, belediye başkanları, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 

TEMADER’in 10. Kuruluş Yıl Dönümü ve 2010 başarı hizmet ödülü töreni münasebetiyle Genel Başkan Ömer Bilgen ile Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Mehmet Atalay birer konuşma yaptı.

 

Konuşmaların ardından 2010 Başarı ve Hizmet ödülleri sahiplerine verilirken, Vali Nuri Okutan’a ‘Altın Adam’ ödülünü Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay verdi.

 

Bu arada Vali Nuri Okutan’ın da başarı ve hizmet ödülü aldığı törende, 2010 yılında yapmış olduğu çalışmalar ile ülkesine ve milletine farklı alanlarda hizmet vermiş, halkın takdirini kazanmış kişi ve kurumlara ödüle layık görüldü.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.