Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Öğrencilerden Karacadağ’da kayak keyfi FOTOĞRAFLI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Öğrencilerden Karacadağ’da kayak keyfi FOTOĞRAFLI

Gündem

Şanlıurfa’nın Eyüp Göncü ve Gazi Lisesi’nde dereceye giren 20 öğrenciye ödül olarak Sicerek’in kayak merkezi Karacadağ’da kayak gezisi verildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, İl merkezinde bulunan 2 okulda öğrenim gören başarılı ve maddi durumu iyi olmayan öğrencileri ödüllendirmek amacıyla Siverek İlçesinde bulunan Karacadağ Kayak Merkezinde bir gün süreli kayak etkinliği düzenledi.
Eyüp Göncü ve Gazi Lisesi’nde derslerinde başarılı 10’ar öğrencinin katıldığı etkinliğe 3 polis memuru eşlik etti. Ayrıca Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve bölgeyi iyi bilen bir polis memuru da kafileye Siverek’te katılarak gezi süresince öğrencilere yardımcı oldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...


Emniyet Müdürlüğüne ait araçla kayak merkezine giden öğrenciler gün boyu Karacadağ Kayak Merkezi’nin tüm imkânlarından ücretsiz olarak faydalanarak gönüllerince eğlendiler. Birçoğu daha önce hiç karla tanışmamış olan öğrenciler karlar üzerinde kayak yaparak keyif dolu dakikalar yaşadılar. Gezi süresince polis abi ve ablalarıyla iletişim kuran öğrenciler hayatları boyunca unutmayacakları güzel bir gün yaşadılar.

Gezi etkinliği akşam saat 18:00 da öğrencilerin evlerine bırakılması ile sona erdi. Geziye katılan öğrencilerin öğretmenleri böylesine güzel bir etkinliği hazırlayarak hayata geçirilmesini sağlayan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’ na teşekkür etti.
www.balikligol.com

Öğrencilerden Karacadağda kayak keyfi ile balikligol_com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.