Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Öğrenci servisi devrildi: 2 ölü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Öğrenci servisi devrildi: 2 ölü

Gündem

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde öğrenci servisinin devrilmesi sonucu 2 öğrencinin hayatını kaybettiği çok sayıda öğrencinin de yaralandığı bildirildi.

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı Yaylak beldesi kavşağı mevkiinde meydana gelen kazada, 2 öğrencinin hayatını kaybettiği, çok sayıda öğrencinin de yaralandığı belirtildi.

Alınan bilgilere göre Öğrenci servisi, hatalı sollamaya çıkan kamyonla çarpışmamak için sürücüsünün direksiyonu kırması sonucu kırılan araç yoldan çıkarak takla attı.

Kazada öğrenci servisinde bulunan öğrencilerden 2 kişi hayatını kaybederken çok sayıda öğrencinin de yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, “Şanlıurfa baraj yolunda bir öğrenci servisi kaza yapmış. Kazada 2 öğrencimiz hayatını kaybetmiş. 6-7 öğrencimiz de yaralıdır. Allah’tan ölenlere rahmet ailelerine sabır diliyorum. Yaralı öğrencilere ise geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” şeklinde konuştu.(Osman Gülebak-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.