Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Oğlu PKK tarafından kaçırılan Baba; Oğlumu kurtarın feryadı VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Oğlu PKK tarafından kaçırılan Baba; Oğlumu kurtarın feryadı VİDEO

Gündem

3 aylık er Reşat Çeçan'ın babası Cemal Çeçan oğlunun kurtulması Bakanlardan yardım isteyerek “Bitsin bu kavga barış istiyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Şehitlik Çamlıkta verilen iftardan sonra bakanların yanına gelen 3 aylık er Reşat Çeçan'ın babası Cemal Çeçan oğlunun kurtulması için gözyaşları içerisinde bakana yalvardı.

 

7 çocuk babası Cemal Çeçan; “PKK asker oğlumu kaçırdı. Cumhurbaşkanına kadar başvuruda bulundum. Kimse bana sahip çıkmadı. Ölen askerlerde evladımızdır, dağdakilerde bizim evladımızdır. Artık barış istiyoruz. Yeter içimiz yanıyor. Herkes yemeğini yedi ben daha yemeğimi yemedim. İçim yanıyor. 4 günden beridir, hiçbir yetkili beni aramadı. İnsanın bir tavuğu kaybolduğu zaman herkes onun peşine düşüyor. Ama bizim canımız gitti kimsenin umurunda değil. Şimdiye kadar oğlumdan hiçbir haber almadım. Size yalvarıyorum oğlumu kurtarın” diye tepkisini dile getirdi. Korumalar tarafından bakanın yanından uzaklaştırılan Çeçan'a daha bakanın danışmanları daha sonra sizi ziyaret edeceğiz açıklamasında bulundu.

 

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.