Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ödülleri Çalışanlarına Takdim Etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ödülleri Çalışanlarına Takdim Etti

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı olduğu dönemde almış olduğu ödül ve plaketleri, Karaköprü Belediyesi personellerine takdim etti.

Karaköprü Belediye Başkanı olduğu dönemde başarılı bir dönem geçiren Başkan Çiftçi, Karaköprü Belediyesi çalışanları ile teşekkür toplantısı yaptı.

Personellerine tek tek teşekkür ederek alınan ödüllerin kendisine ait olmadığını belirten Başkan Çiftçi, 6,5 yıldır yapılan hizmetlerden dolayı aldığı bütün ödülleri personeline dağıttı.

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Başkan Çiftçi, Karaköprü'nün örnek bir ilçe olmasında tüm personelin katkısının olduğunu belirtti.

"Sahadaki bütün başarılarımızı bir kadro ile gerçekleştirdik. Nihat Çiftçi tek başına bir hiçtir. Ancak bir kadro ile hizmet yapar. Bu kadroda gerçekten çok azdı. Bu kıt personel ile gerçekten çok büyük hizmetler yaptık. Çeşitli kurumlardan, çeşitli ödüller aldık. Tabi bu ödüller benim şahsi ödüller değildi. Kurumun kurumsal kimliğine verilen ödüllerdir. Dolayısıyla benden sonraki hem yardımcılarım hem müdürler bu ödüllerde emeği çok fazladır. Bende bu ödülleri 6.5 yıldır benle çalışan gecesini gündüzüne katan fedakar mesai arkadaşlarıma bir anı olarak bırakmak isterim. Bunları bir anı olarak saklasınlar."

Konuşmanın ardından Başkan Çiftçi, aldığı plaket ve ödülleri personele takdim etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.