Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(http://imgz.vol.io/rotahaber/newpics/news/131020121209337998412_3.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 523 in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Obama'nın yüzüğünde La ilahe illallah yazıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Obama'nın yüzüğünde La ilahe illallah yazıyor

Gündem

ABD’de başkanlık seçimlerine üç hafta kala Barack Obama’nın Müslüman olup olmadığıyla ilgili tartışmalar yeniden başladı.

Bu seferki tartışma Başkan'ın alyansını konu ediniyor. İddialara göre Obama’nın alyansında Arapça, “La ilahe illallah” yazıyor.

İddiaların kaynağı muhafazakar tavrıyla bilinen World Net Daily (WND) haber sitesi.
Sitenin yazarlarından Jerome R. Corsi, bu hafta yayımlanan yazısında, Obama’nın Michelle Robinson’la evlenmeden önce daha Harvard Hukuk Fakültesi’nde bir öğrenciyken bile yüzüğünü taktığını ve bu yüzüğün arkadaşlarını kafasını karıştırdığını belirtti.
New Yorker dergisinin yayımladığı ve Obama’nın 1980’li yıllarda Occidental College’dayken çekilmiş fotoğraflarını kullanan site, Başkan’ın parmağında o zamanlar da aynı yüzük olduğuna işaret etti.
Yüzüğün fotoğraflarını Mısırlı İslam bilimci Mark A. Gabriel’e inceleten site yüzükte “La ilahe illallah” yazılı olduğunu öne sürdü. Gabriel, “Böyle bir yüzük takan kişi İslam inancına, dinine ve toplumuna şüphesiz çok yakındır” dedi.
İddiaların doğruluğunu araştıran El Arabiya ise Beyaz Saray’ın konuyla ilgili sorulara yanıt vermediğini bildirdi.
Obama’nın yüzüğüyle ilgili daha önce de benzer iddialar Başkan’ın gerçek babasının kimliğini soruşturan “Dreams of my Real Father” belgeselinin yapımcısı Joel Gilbert tarafından ortaya atılmıştı.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.