Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Nusaybin'deki saldırının tahribatı ortaya çıktı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Nusaybin'deki saldırının tahribatı ortaya çıktı

Gündem

MARDİN - Mardin'in Nusaybin ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının tahribatı güvenlik şeridinin kaldırılmasından sonra ortaya çıktı.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde İpek Yolu üzerinde bulunan Bölge Trafik Denetleme İstasyonu’na bomba yüklü araçla düzenlenen ve 2 polisin hayatını kaybettiği, 53 kişinin yaralandığı saldırının tahribatı güvenlik şeridinin kaldırılmasından sonra ortaya çıktı.

Bölge Trafik Denetleme İstasyonu’nun tamamı patlamada kullanılmaz hale gelirken arkasında bulunan 3 blok halindeki polis lojmanlarında büyük çapta hasar oluştuğu görüldü. Patlamanın olduğu bölgeye 100 metre çapındaki ev, iş yerleri, lokanta ve akaryakıt istasyonlarında da büyük hasar oluştu.

Saldırı sonrası Bölge Trafik İstasyonu çevresi ve İpek Yolu trafiğe kapatılırken, Olay yeri inceleme ekipleri incelemelerde bulundu. Olay yeri İncelemesi bitiminde İpek Yolu tek şerit olarak trafiğe açılırken Karayolları ekipleri tahrip olan yolda çalışmalara başladı.

Bu arada saldırıda hayatını kaybeden polis memurları Ercan Günay’ın cenazesi Adana’ya, Murat Dündar’ın cenazesi ise Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesinde defnedilmek üzere gönderildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.