Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Nusaybin'deki olaylar halkı mağdur etmeye devam ediyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Nusaybin'deki olaylar halkı mağdur etmeye devam ediyor

Gündem

Mardin'in Nusaybin ilçesinde dün akşam çıkan olaylar sonrasında PKK'lilerin araç kontaklarına el koyarak caddeleri trafiğe kapatması halkı mağdur etti.

Nusaybin’de dün akşam PKK’li bir grubun, ilçenin işlek caddelerindeki araçların kontaklarına el koyarak barikat oluşturup yolları kapatması halkı mağdur etti.

Bir gurup PKK’li, dün akşam Lozan Caddesinde hendek kazmak için yol kesip, araçların kontaklarına el koyarak çapraz şekilde park edip barikat oluşturdu.

Nusaybin’in en işlek caddelerden biri olan Çağ Çağ Caddesi de dün akşam saatlerinden bu yana hâlâ trafiğe kapalı durumda. Halk ise kimi yolların kapalı olmasından dolayı günlük yaşamında çeşitli mağduriyetler yaşıyor.

El konulan araçlardan barikat oluşturulduktan sonra lastiklerin patlatılmasıyla araçlarını çekemeyen sürücüler beklemeye devam ediyor. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.