Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Nusaybin'de çatışmalar şiddetlendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Nusaybin'de çatışmalar şiddetlendi

Gündem

Mardin'in Nusaybin ilçesinde çatışmaların şiddetlendiği Fırat Mahallesi'nde bir özel hareket polisi hayatını kaybetti. Ağır yaralan bir polis ise Ankara'ya sevk edildi.

Sokağa çıkma yasağının 4 mahallede devam ettiği Nusaybin’de şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Fırat Mahallesi’nde yaşanan çatışmalarda bir özel hareket polisi hayatını kaybetti, biri yaralandı. Yaralı polis, helikopterle Ankara’ya sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre; Fırat Mahallesi’ne operasyon düzenleyen polis ekipleri ile PKK’liler arasında çatışma çıktı. Çatışmada 2 özel harekat polisi yaralandı. Yaralı polisler, 112 Acil Servis Ambulansı ile Nusaybin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Nusaybin Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahale rağmen yaralı polislerden biri hayatını kaybetti. Ağır yaralı diğer polis ise yapılan ilk müdahalenin ardından helikopter ile Ankara’ya sevk edildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.