Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Nusaybin esnafı yaralarını sarıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Nusaybin esnafı yaralarını sarıyor

Gündem

MARDİN - Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK tarafından bombalı araçla yapılan saldırıda zarar gören esnaf yaralarını sarmaya başladı.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde dün PKK tarafından bombalı araçla yapılan ve 2 kişinin hayatını kaybettiği, 53 kişinin yaralandığı saldırında zarar gören esnaf yaralarını sarmaya başladı.

Patlamanın şiddetiyle 100 metre çapındaki ev, iş yerleri, lokanta ve akaryakıt istasyonlarında da büyük hasar oluşmuştu. Şiddetli patlama sonucu cam ve çerçeveleri kırılan, duvarları çöken esnaf, onarım ve temizlik yaptıktan sonra günlük hayatına dönmeye çalışıyor.

Patlama nedeniyle zarar gören iş yerinde yaralarını sarmaya çalışan esnaf, “Dün meydana gelen patlamada iş yerimiz zarar gördü. Yavaş yavaş normal hayatımıza dönmeye başladık. Biz maddi zarar yaşadık, fakat insanlar hayatlarından oldular. Böyle bir eylemin yapılması insanlığa sığmaz. Bu eylemi yapanların vicdansız olması lazım…” dediler. (M. Salih Keskin – İLKHA) 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.