Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Nüfus Müdürlüklerinde seçim yoğunluğu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Nüfus Müdürlüklerinde seçim yoğunluğu

Gündem

Yapılacak olan erken Genel Seçim dolayısıyla adres değişikliklerinde yaşanan artış dolayısıyla Nüfus Müdürlüklerinde büyük bir yoğunluk yaşanıyor.

1 Kasım’da yapılacak olan Erken Genel seçimler dolayısıyla adres değişikliklerinde büyük bir yoğunluğun yaşandığı Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesi Nüfus Müdürlüğüne günde yaklaşık bin kişinin başvurduğu belirtildi.

Muhtarlıklarda, 2 Eylül günü askıya çıkarılan seçmen listesinde ismini bulamayan vatandaşların adres değişikliği için kendilerine ait tapu, kira sözleşmesi ya da kendi adlarına düzenlenen bir fatura ile beyanda bulunma hakkına sahip olduğunu belirten yetkililer, adresin ibraz edildikten sonra üst yazı ile İlçe Seçim Kuruluna teslim edilmesi gerektiğini belirttiler.

Aynı adreste görülen ev sahibi ile adres değişikliği yapacak olan şahıs birlikte nüfus müdürlüklerine başvurmaları gerekiyor. Aksi takdirde söz konusu değişiklikler yapılamıyor.

1 Kasım tarihinde yapılacak milletvekili seçimlerinde oy kullanmak isteyenlerin 10 Eylül 2015 günü mesai bitimine kadar adres değişikliği için başvurmaları gerekiyor. (Emrah Deniz-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.