Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Namaza giden Viranşehirli iş adamı vuruldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Namaza giden Viranşehirli iş adamı vuruldu

Gündem

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde cuma namazı için camiye giden şahıs, toprak davası nedeniyle 3 kişinin silahlı ve bıçaklı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan şahıs vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılırken, 3 şüpheli kaçarak kayıplara karıştı.

Viranşehir'in Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Tepe Camii'ne cuma namazı için camiye giden Hamdoş P. aracından indikten sonra camiye girmek isterken, aralarında toprak davası olan 3 kişi yanına yaklaştı.
Hamdoş P. ile isimleri öğrenilemeyen şahıslar arasında tartışma çıktı. Kısa süren tartışmanın ardından 3 şahıs, yanında bulundurdukları bıçakla Hamdoş P.'ye saldırdı.

3 bıçak darbesi alan Hamdoş P., şahısların yanından uzaklaşmaya çalışırken, bu sefer silahlı saldırıya uğradı.
Silah seslerini duyan cami cemaati olayı anlamak için dışarı koşarken, saldırganlar kaçarak kayıplara karıştı. Yerde kanlar içinde gördükleri Hamdoş P.yi özel otomobille Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.



burada ilk müdahalesi yapılan Hamdoş P., sağlık durumunun ciddiyetini koruması üzerine Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan Hamdoş P.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri ise çevrede yaptıkları incelemede birçok mermi kovanına rastlarken, şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kanalurfa.com
Haberin Videosu:

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.