Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
MÜSİAD Saldırıyı Kınadı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

MÜSİAD Saldırıyı Kınadı

Gündem

MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Çalışkan, Ankara Tren Garı önünde meydana gelen terör saldırısını kınadı.

 

Çalıkan patlamayla ilgili yaptığı yazılı açıklamada;”Emek Platformu mitinginde meydana gelen iki bombalı saldırıda, İçişleri Bakanlığı tarafından verilen bilgiye göre, 95 vatandaşımızın öldüğü 246 vatandaşımızın yaralandığı açıklanmıştır. Elim olaydan dolayı acımızın büyük olduğunu belirtir,her zaman tekrar ettiğimiz gibi şiddet kimden gelirse gelsin, kime karşı yapılırsa yapılsın, hangi ideoloji, inanç, felsefe, ya da siyasi amaç için yapılırsa yapılsın, net olarak karşısındayız.Barış adına, istikrar adına, küçük bir ihtimalin doğduğu anda bile terörün karanlık yüzü sahneye çıkmış, gündemimiz yine acı, gözyaşı ve kan olarak belirlenmiştir. Bu saldırının muhtemel hedeflerinden birisi, yakın vadede seçim sonuçlarını etkileme, uzun vadede, istikrarın bozulmasıdır.”dedi.
Başkan Çalışkan,bugün birbirimizi suçlama günü değil, birlik ve beraberlik günüdür. Özellikle sosyal medya üzerinden yapılan bildirimlerin tümüne itibar edilmemesi,sağduyuyla hareket edilmesi ve güvenilir kaynakların açıklamalarının dikkate alınması gerekiyor. Siyasi parti liderlerinin seçim çalışmalarına kısa süreli ara vermelerini destekliyor, vatandaşlarımızı panik duygusuna kapılmadan, tedbirli davranmalarını hatırlatıyoruz.”dedi.
Başkan Mehmet Çalışkan,Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.“dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.