Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Muhtarlardan elektrik kesintileri protesto ettiler
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Muhtarlardan elektrik kesintileri protesto ettiler

Gündem

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin en önemli sorunları haline gelen elektrik kesintilerini protesto eden köy muhtarları, keyfi elektrik kesintilerinin son bulmasını istedi.

Ceylanpınar’ın en büyük sorunu haline gelen elektrik kesintileri özellikle çiftçileri çileden çıkardı. Ceyanpınar’da elektrik kesintilerini protesto eden köy muhtarları ve ilçe Ziraat Odası Başkanlığı basın açıklaması yaparak ‘keyfi kesilen elektriğin son bulmasını istedi.

Köy muhtarları adına basın açıklamasını okuyan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Kahraman, “Elektrik faturaları ödeme konusunda yaşanan sorunlar anlaşma sağlanmadan Bakanlar Kurulu 1. Kararıyla üretimde kullanmak için devletin çiftçiye verdiği desteklemeler bloke edildi. Bakanlar Kurulu 2. Kararı ile desteklemelerimizin tümü bizim iznimiz ve rızamız olmadan DEDAŞ şirketinin hesabına aktarıldı. Bugün itibari ile çiftçilerimizin DEDAŞ’a borçları bulunmamaktadır. Buna rağmen yaklaşık 2 aydır her gün 5 saat ayrıca 2 günde 7’şer saat elektrik kesintileri yapılmaktadır.” dedi.

Yetkililerle yaptıkları görüşmelerin cevapsız kaldığını belirten Kahraman, “DEDAŞ şirketini, bu haksız elektrik kesintilerden dolayı kınıyor ve kesintilerin son bulmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Açıklamanın ardından muhtarlar hazırlanan dilekçeyle Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. (Mustafa Kaynak - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.