Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mühendis Ramazan Yardımcı Defnedildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mühendis Ramazan Yardımcı Defnedildi

Gündem

Van'daki 5,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan Bayram Oteli'nde Şanlıurfalı inşaat mühendisi Ramazan Yardımcı enkazın altında kalıp vefat etmişti.


Cenazesi Şanlıurfa’ya getirilen Mühendis Ramazan Yardımcı bugün Yenişehir Camisi'nde kılınan cenaze namazına ardından kendi köyü olan Hamurkesen Köyü Mezarlığı'na defnedildi.

Evli ve iki çocuk babası olan Ramazan Yardımcı 39 yaşındaydı. TOKİ bünyesinde mühendis olarak çalışıyordu. Van'daki depremden iki ay kadar önce konutların inşaatında kontrol amiri olarak görevlendirildiği, bu nedenle gittiği Van'da Bayram Otel'e yerleştiği ve ilk depremde sağ kurtulduğu, 4 günlük bayram izni için geldiği Şanlıurfa'da iznini geçirdikten sonra 5.6 depreminin olduğu gün tekrar Van'a gittiği ve Bayram Otel'e yerleşti. O gün akşam meydana gelen depremde göçük altında kaldı.



Yardımcının cenazsesine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Emin Dursun katıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.