Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Muharrem İnce yayını terk etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Muharrem İnce yayını terk etti

Gündem

Muharrem İnce, Haber Global'da Senem Toluay Ilgaz'ın sunduğu Neden programına konuk oldu. Başkan Erdoğan'ın konuşmasının başlamasıyla canlı yayına ara verilmesine tepki gösteren İnce yayını terk etti.

Muharrem İnce, Haber Global'da Senem Toluay Ilgaz'ın sunduğu Neden programına konuk oldu. Daha önce kendisine de iletildiği gibi Başkan Erdoğan'ın konuşmasının başlamasıyla yayın kesildi. Bunun üzerine İnce tepki göstererek yayını terk etti. 

İnce: "Gururumla kimseyi oynatmam. Bu saygısızlıktır, Türkiye bunu hak etmiyor" gibi ifadelerle yayını terk etti. İnce daha sonra sosyal medyada yaptığı açıklamada: "Haber Global yayınında gösterdiğim tavır birlikte program yapmaya çalıştığımız Senem Toluay Ilgaz’a, Nihal Bengisu Karaca’ya, Tuba Atav’a, Özlem Gürses’e değil, tüm ekranlarda sadece kendisi olmak isteyen zihniyete ve konuklarına nezaketsizlik yapan tek sesli medya düzeninedir." dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.